Gili, Bali, Jakarta, Boracay- "all these places feels like home"

Var ett tag sen jag skrev, men det har inte hant sa jattemycket...

Vi akte iallafall till Giliislands med buss, bat buss och bat efter att ha sovit ungefar en halvtimme. En supertur... not. Men vu kom fram efter alldeles for manga timmar och lyckades hitta boende. en Egen bi\ungalow med egen toa och allt! Toppen! Vi bestamde oss for att bo pa den storsta on dar utbudet for dykning ar storst, det var ju trots allt darfor vi kom dit!!
men...
   Sanna var forkyld nar vi kom dit och jag hade kanningar ocksa, sa vi avaktade och gjorde absolut ingeting i nagra dagar. Jag blev varre och sanna vart lite battre... Vi spenderade dagarna med att lasa, ata lite och sen titta pa film pa "Bion"(storbuldsskarma pa en av reastaurangerna). Helt gratis om man bestallde mat. Toppen, eftersom de spelade en massa nya filmer som vi helt missat! Snart borjade varan tid ta slut och vi insag det sura att vi nog inte kommer bli friska. Jag hade en rejal forkylning fortfarande sa ja. Da Gick vi over till att hanga runt pa barerna istallet. Ficken liten uppvisning i djigeridospelning av en supercool gubbe, uppraggad av en 40 arig ryss som tyckte att det hjade varit en toppenude att vi spenderade kvallen ihop (USCH!!!!),prata med folk, och lyssna pa livereaggea musik istallet. Valdigt mysigt! Och grabbarna pa reaggeabaren fixade sa att vi vann gratis middag dar en kvall, weeu! hade aldrig haft rad att ata dar annars:) Sa, ja var tid pa gili vart inte riktigt vad vi tankt oss, men vi hade det bra anda. Massa trevliga manniskor och god mat.

Vi tog oss tillbaka samma vag, trots att det var valdigt lockande att ta snabbaten i tva timmar istallet for den andra o tolv, sa vart det den langa vagen. Kostar betydligt mycket mindre!! Tog tva timmar mer an det skulle men vi kom sent omsuder tullbaka till Kuta pa Bali. Hittade samma hotell och gick och att med en av de surfkillarna vi traffat forra gangen.
Sista dagarna pa Bali vart det en del shopping, bla en ny biikini eftersom min blev stulen i Malaysia..., sitta pa stranden och pratat skit och bada med vara kompisar och sen packa ihop vara grejer och ta oss till flygplatsen. Jattetrakigt att lamna!!! indonesien ar verkligen ett superland. Latt att fa med sig en del av spraket ocksa vilket gor det annu roligare.

Vu kom till jakarta mutt i natten och hade en plan pa att ta oss in till ett hotell  for att sedan ta vart flyg till manila ett dygn senare. Det visade sig vara massa dyrt och efter lite krangel fram och tillbaka bestamde vi oss fo ratt spendera det dygnet pa flygplatsen. Vi hittade en fin bank som blev vart temporara hem i 20 timmar, laste fast vara vaskor och la oss att sova. En sak man lart sig pa resan, att sova vart som helst. Det gick faktistk ovantat bra och vi kom uvag tull manila for att vanta ytterligare 9 timmar dar. Men vi hade tur och blev ombokade till ett tidigare flyg och kunde komma uvag pa en gang. Skont!!!!
I boracay mottes vi av hellregn och vandrade omkring i en halvtimme medans alal vara grejer blev dyngsura och vi trottare och trottare!! tillslut hittade vi nanstans att bo och forsokt ehanga upp allt och stupade sen i sang.

Sa nu sitter vi har, med tva veckor kvar, i boracay och unser att manga av de har stallena vi vart pa kanns om hemma. Vu alskade verkligen Indonesien, aven om vi inte sag sa mycket, och vi har konstaterat att ingen var otrevlig mot oss under var tid dar. Saknar det en massa samtidigt som det ar skont att komma "hem" till filippinerna igen. Men angesten borjar gripa tag i en nar man tanker pa att aka hem... det ar inte langt kvar nu!! Vi hoppas bara pa att regnperioden ska droja lite har sa att vi far tva veckor av bara sol och semester innan vi aker hem igen.

Ta hand om er dar hemma sa ses vi alldeles for snart!!
kramar

Kommentarer
Postat av: mormorfar

En sak kan ni, improvisera och anpassa. Men minns vajasa tidigare: ett minne för livet och vad ni lärt er. Gamla Sverige är inte så dumt även om Alliansen ställer till. Just nu är det som vackrast med den nya grönskan. Jonas och Sandra åker hem i förväg då Jonas har blivit krasslig. Hemma lördag. Bo kommer hit om någon timme och kopplar av nån timma. Hennes senaste film spelades färdig härom dan och Bo sov ett dygn sen. Ma o Pa i Danmärk på golf över helgen. Det är Kristiflygardag idag. Momo bakar en av sina delikatesser. Kramar Mormorfar

2009-05-21 @ 15:29:49
URL: http://sanaelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0