Cebu-Bohol- Panglao Island

Va har nu tagit oss fran Palawan, lite sorgligt, fick ju manga goda vanner dar. Bytt manga mailadresser och en hel del nya vanner pa facebook iallfall :) Det ar nog en av de basta delarna med att resa, mantraffar sjukt mycket fint folk, och jag tror att vi har realtivt tur, eller att vi tar oss till det sjalva, att vi har fatt manga vanner bland localsen.
     Flog iallfall till Cebu, och sov en natt dar for att lata Sanna vila lite mellan resorna. Lyckades hitta ett vaaldigt billigt hotel, men ja, det var val valdigt skumt ocksa. Svart att saga vad for stalle det var, kandes som nagot sorts studenthem.. Jaja, det var ju bara en natt iallafall. Staderna har i filipinerna ar inte sa mycket att ha, stora, bullriga och man kanner sig inte saker. Svarta tt ta sig runt och ofta valdigt dyrt. Iallfall sa tog vi oss upp tidigt och lyckades hitta en taxi och ta oss till hamnen for at precis springades hinna med baten over till Bohol, den narmsta on. Valdigt fin bat och allt... Sen hittade vi en liten buss, ungefar av samma sort som vi akte till El Nido med men i mindre format och akte ut till Panglao Island och Alona beach. Tod bara 45 min sa det var lugnt.  Nar vi kom hit blev vi dock lite shockade eftersom det ar superdyrt har! KUnde inte hitta boende under 900 pesos sa vi fick liksom ta det... Ar en jattefin strand, men vi misstanker att nagon svenskt resebolag har resor hit for stallet ar overfyllt av svenskar... Sa, inte riktigt stallet for oss eftersom det ar superdyrt och ganska sa "lyxigt" stalle. Men har satnna lite fetrsom Sanna mast eta det lugt och sa, vi vill inte forflytt aoss altfor mycket.

Jag tog mig iallfall ut och dok igar, det var anda ganska sa billigt har.. ar ett ganska kant dykstalle som heter baliscua (eller nat sadant) island. Det ar verkliogen jattefina koraller har och valdigt oforstort. Tyvarr har det varit daligt vader ett tag sa sikten var inet den basta, men det var anda tva fina dyk. sag en skoldpadda, napoleon och massa smastim bl.a.

Idag var planen att ta det lugnt pa stranden, men vadret ville inte med oss sa vi har suttit pa en restaurang hela morgonen och sen gatt hem i regnet och blivit dyblota. Hade en appointment med en van har som skulle lara oss lite tagalog (filipino) men regnet satte tyvarr stop for det...
I morgon ska vi forsoka ta oss ut till en o i narheten som heter Siuquer (ooh. vet inte hur det stavas...) Hoppas att det ar lite billigare!

Goda nyheter pa sjukfronten ocksa. Sanna ar mycket piggare och hon ar verkligen pa battringsvagen! Kanns jatteskont! Snart ar hon nog back to normal hoppas vi!

Vi har det sjukt bra iallfall och det ar skont at verkligen kunns leva i nuet och bara lata det som hander handa... Bara traffa en massa manniskor och uppleva tusen saker hela tiden och samtidigt ta det valigt lugnt och bara go with the flow. Det ar verkligen det vi alltid har vantat pa.. Eller iallfall jag:) Jag alskar att leva pa det har sattet!

ta det lugnt dar hemma darlings!



Kommentarer
Postat av: morfar

Resan går vidae och hälsan synes komma åter, skönt! Men klokt att ni försöker tat lugnt m h t Sannas problem.DET FÅR INTE BLI RECIDIV!! Jag rättar bloggarna, prickringar, och samlar dem under Lindas blogg. Om Du vill ha dem vid hemkomsten. Mormor slak men hon pysslar och snart har hon en härlig middag klar. Jag fick permis att fixa Din vädret men inget mot här, glöm det. Att ligga på "lyxställen" ger väl inte det utbyta man vill.

Nu ropade mormor MAT! Kramar! Mormorfar

2009-02-06 @ 17:19:32
URL: http://sanaelinda.blogg.se/
Postat av: mamma gunilla

Skönt att höra att Sanna är på banan igen och att ni drar vidare på nya äventyr. Svedala lockar väl inte kan jag tro. Jonas bränner näsan och snorklar och ni simmar lugnt. Kanon tycker vi här hemma i regnet.Vi roar oss med "lets dance" om fredagen, och slumrar i soffan....

Vi njuter av att läsa om era bravader. Skriv mer och lägg gärna in mer bilder så vi blir riktigt gröna av avund... Puss från Mor och far Carnby

2009-02-06 @ 21:59:58
URL: http://sanaelinda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0